Upozorenje

Dobrodošlica Dekana

Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci jedini je fakultet u Republici Hrvatskoj koji je isključivo i u potpunosti usmjeren prema preddiplomskom i diplomskom (sveučilišnom) obrazovanju ne liječničkih kadrova u zdravstvu.
Fakultet zdravstvenih studija, u tradiciji koju baštini od Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, a od kojega je i nastao, paralelno obavlja i razvija obrazovnu i znanstvenoistraživačku djelatnost te stoga s ponosom možemo istaknuti kako naši studenti tijekom studija stječu integrirano predmetno znanje i vještine, mogućnost samostalne i kritičke procjene znanja, rješavanja specifičnih pitanja, bavljenja istraživačkim radom, te, naposljetku, poznavanje važnijih etičkih pitanja. Osim zbog kvalitetnog obrazovnog procesa, studiranje u Rijeci predstavlja zadovoljstvo zbog brojnih sportskih i društvenih aktivnosti studentske organizacije kao i zbog ugodnog mediteranskog i srednjeeuropskog okruženja koje nudi naš grad.
Stoga Vas pozivam da posjetite naš Fakultet, upoznate se s mogućnostima koje nudimo te za studiranje izaberete neki od naših studijskih programa.
         
 
                                                                                                                                   DEKAN

                                                                                             Prof. dr. sc. Alan Šustić, dr. med.                                                                                                                                                                                                              

 
.