Upozorenje

Voditelji studija

Preddiplomski stručni studiji

Fizioterapija
viši predavač Verner Marijančić, mag.rehab. educ. - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radiološka tehnologija
izv. prof. dr. sc. Melita Kukuljan, dr. med. - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primaljstvo
viši predavač, Deana Švaljug, prof. reh. - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sestrinstvo
doc. dr. sc. Sandra Bošković, prof. reh. - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 

Sveučilišni diplomski studiji

Fizioterapija
izv. prof. dr.sc. Tatjana Kehler, dr. med. - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sestrinstvo: Promicanje i zaštita mentalnog zdravlja
Prof. dr.sc. Tanja Frančišković dr.med. - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sestrinstvo Menadžment u sestrinstvu
prof. dr. sc. Goran Palčevski, dr. med. - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Klinički nutricionizam
Izv.prof.dr. sc. Dražen Lušić, dipl. sanit.ing - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Primaljstvo
prof. dr. sc. Herman Haller, dr. med. - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 


 
.