Upozorenje

Obavijesti za studente

Natječaj za ostvarivanje prava na umanjeni iznos školarine diplomskih studija

Pojedinosti o Natjačaju za ostvarivanje prava na umanjeni iznos školarine diplomskih studija možete doznati ovdje Obavijest studentima diplomskih studija ak. god. 2019./20.

Temeljem Odluke Fakultetskog vijeća o drugačijoj cijeni školarine za osobe sa invaliditetom i osobe iz alternativne skrbi pozivaju se studenti koji ispunjavaju uvijete da se zaključno s 01. studenim 2019. godine dostave svoju dokumentaciju.
Odluka FV
Ažurirano Petak, 13 Rujna 2019 10:32

PRIOPĆENJE STUDENTIMA I. SEMESTRA KOLEGIJA ANATOMIJA S HISTOLOGIJOM

Nastavni plan: (P 40, S 24, V 56) 9 ECTS (P - predavanja, S - seminari, V - vježbe)

Vježbe iz kolegija Anatomija s histologijom počinju 01.10.2019. na zavodu za anatomiju Medicinskog fakulteta u Rijeci. Za prisustvovanje vježbi potrebno je naučiti zadano gradivo, student mora imati bijeli mantil, anatomsku pincetu, sondu. Nadoknade vježbi i seminara nema. Ponavljanje kolokvija održat će se po dogovoru. Nastava se odvija prema izvedbenom nastavnom planu koji se nalazi na mrežnim stranicama.Ažurirano Ponedjeljak, 01 Srpanja 2019 10:21

EUROSTUDENT VII

EUROSTUDENT VII je istraživanje o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja koje se provodi u više od 30 zemalja Europe. Istraživanje je ujedno i najveće europsko istraživanje o kvaliteti studentskog standarda. 
 
Cilj istraživanja je dobiti empirijske uvide koji su stvarni životni uvjeti studenata u pogledu obrazovnih iskustava, smještaja, prehrane, troškova studija, smještaja, međunarodne mobilnosti i mogućih prepreka za uspješan završetak studija. Više doznajte u nastavku...Ažurirano Ponedjeljak, 06 Svibanj 2019 11:08

Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih (preddiplomskih i diplomskih) sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2019./2020. ak. god. (2)


Sveučilište u Rijeci objavljuje Natječaj za upis u I. godinu preddiplomskih i integriranih (preddiplomskih i diplomskih) sveučilišnih studija te preddiplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2019./2020. ak. god.
Ažurirano Srijeda, 17 Travanj 2019 09:40

Novi ciklus radionica Stay calm &…
Radionice će voditi psihologinja udruge SOS Rijeka – Centar za nenasilje i ljudska prava Maja Sikirica. Sudjelovanje je besplatno, a radionice će se održavati utorkom, od 30. travnja do 4. lipnja, u terminu od 16:30 do 18:00 u prostorima CTK Rijeka (Školjić 6, 1. kat). Radionica je namijenjena mladim osobama u dobi od 15 do 30 godina! Prijavi se putem obrasca na poveznici.Ažurirano Četvrtak, 28 Ožujak 2019 08:56

Konačni rezultati Natječaja za dodjelu stipendija za izvrsnost u 2018./2019. ak. god.


Obavještavamo vas da su na poveznicama informacije za studente i stipendije i potpore objavljeni konačni rezultati Natječaja za dodjelu stipendijaza izvrsnost  u 2018./2019. ak. god.

Ažurirano Četvrtak, 21 Ožujak 2019 11:45

Stipendije Fonda AA - privremena lista


Obavještavamo vas da su na poveznicama informacije za studente i stipendije i potpore objavljeni rezultati Natječaja za dodjelu stipendija/financijskih pomoći iz programa „Solidarnost“ Fonda „Aleksandar Abramov“ u 2018./2091. ak. god. (privremena lista).
Ažurirano Četvrtak, 07 Ožujak 2019 15:11

Svečana promocija studenata - preddiplomskih studija

Svečana promocija diplomiranih studenta preddiplomskih studija održati će21. ožujka 2019. se u dva termina 10.00  i 12.00 sati.


Svečana promocija studenata - diplomskih studija

Svečana promocija diplomiranih studenta diplomskih studija održati će se 20. ožujka 2019.g. u 14.00 sati.


Ažurirano Utorak, 06 ožujak 2019 10:12 

Natječaj za izbor Studentskog pravobranitelja Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci, ak. god. 2018./19.

Pojedinosti o natječaju čaju možete doznati u nastavku
Natječaj


Ažurirano Utorak, 26 Veljača 2019 12:12

Stipendije za izvrsnost - objavljena privremena rang-lista

Obavještavamo vas da je na poveznici: Informacije za studente objavljena privremena rang-lista studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju za izvrsnost u 2018./2019. ak. god. 

Ažurirano Četvrtak, 31 Siječanj 2019 15:14 


Obavijest studentima
 
Studenti diplomskih studija koji plaćaju dug po osnovi školarine za ak. godinu 2018./2019., nakon definiranog roka od 31.1.2019., biti će odblokirani i dobiti novi AAI za pristup studomatu nakon što je uplata vidljiva na bankovnom računu Fakulteta, a ne po telefonskom pozivu, mailu ili dolasku u financijsko računovodstvenu službu sa kopijom uplatnice. Isto se odnosi i na dužnike stručnih studija.

Uprava Fakulteta
 


Ažurirano Četvrtak, 31 Siječanj 2019 15:14 

Obavijest studentima o plaćanju školarina!

Podsjećaju se studenti diplomkih studija da je rok za podmirenje ukupnog iznosa školarine 31.01.2019. Nakon navedenog roka za plaćanje, dužnicima će biti blokiran pristup Studomatu te će se pristupiti prisilnoj naplati duga putem ovršnog postupka.

Uprava FakultetaAžurirano Srijeda, 23 Siječanj 2019 08:55

Natječaj za dodjelu stipendija/financijskih pomoći iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov"

Sveučilište u Rijeci raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija/financijskih pomoći iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov" u 2018./2019. akademskoj godini.

Stipendije i financijske pomoći iz programa "Solidarnost" Fonda "Aleksandar Abramov" namijenjene su redovitim i izvanrednim studentima Sveučilišta u Rijeci slabijeg socioekonomskog statusa.
 
​Pravo prijave imaju:
studenti koji u 2018./2019. ak. god. imaju status redovitog ili izvanrednog studenta preddiplomskog ili diplomskog ili integriranog (preddiplomskog i diplomskog) sveučilišnog studija ili preddiplomskog stručnog ili specijalističkog diplomskog stručnog studija Sveučilišta u Rijeci ili njegovih sastavnica, a državljani su RH/EU ili državljani trećih zemalja kojima je izdano rješenje o stalnom boravku u RH. Više doznajte u nastavku...
 


Ažurirano Petak, 14 Prosinac 2018 11:16

Obavijest studentima o plaćanju školarina!

Podsjećaju se studenti preddiplomskih studija da je rok za podmirenje ukupnog iznosa školarine 31.12.2018.
 
Nakon navedenog roka za plaćanje, dužnicima će biti blokiran pristup Studomatu te će se pristupiti prisilnoj naplati duga putem ovršnog postupka.

Uprava Fakulteta
 

Ažurirano Utorak, 13 Studeni 2018 15:20

STEM STIPENDIJE - OBAVIJEST  MINISTARSTVA ZNANOSTI I OBRAZOVANJA

Obavještavamo Vas kako su danas objavljene rang-liste za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti za akademsku godinu 2018./2019.
 
Rang-liste dostupne su na poveznici  https://stemstipendije.mzo.hr/.

Studenti svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom pristupaju Sustavu državnih STEM stipendija na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/ te svojom identifikacijskom oznakom provjeravaju svoje mjesto na rang-listi.

Studenti koji su na rang-listi u sklopu kvote za određeno područje i godinu studija, odnosno iznad praga za ostvarivanje prava na stipendiju, obavijestit će se na adresu elektroničke pošte da su ostvarili pravo na državnu stipendiju. Zaprimanje e-poruke nije preduvjet za ostvarivanje prava na državnu STEM stipendiju te svi studenti, neovisno o zaprimanju predmetne obavijesti, mogu svoje podatke provjeriti na poveznici https://stemstipendije.mzo.hr/. Više doznajte u nastavku...
 Ažurirano U Srijeda, 31 Listopad 2018 13:22

Rezultati Natječaja za ostvarivanje prava na umanjeni iznos školarine diplomskih studija u ak. god. 2018./19.

U nastavku možete doznati rezilate Natječaja. Podaci su zbog Zakona o zaštiti osobnih podataka kriptirani, odnosno ime i prezime zamjenjeno je JMBAG-om.
Rezulteti - kriteriji izvrsnosti
Rezulteti - socioekonomski kriteriji

Čestitamo!


Ažurirano U Srijeda, 31 Listopad 2018 11:20

STEM STIPENDIJE - OBAVIJEST  MINISTARSTVA ZNANOSTI I OBRAZOVANJA

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u svrhu provedbe dodjele državnih STEM stipendija u akademskoj godini 2018./2019. svim redovitim studentima studijskih programa u STEM područjima znanosti na adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr uputilo obavijest s uputama za provjeru podataka.
 
Studenti ispravnost svojih podataka o broju ECTS-a i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature, provjeravaju na poveznici:https://stemstipendije.mzo.hr/. U navedenu aplikaciju studenti se prijavljuju putem vlastitog Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. elektroničkog identiteta. Svim studentima bit će ujedno dodijeljena jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će nakon objave rang-lista moći utvrditi svoju mjesto na rang-listi. Više doznajte u dokumentu:

STEM stipendijaAžurirano U Srijeda, 24 Listopad 2018 11:02

Obavijest studentima - plaćanja!!

OBAVJEŠTAVAJU SE STUDENTI DA PRILIKOM PLAĆANJA UPISNINA, ŠKOLARINA,  POTVRDA I  OSTALIH  PLAĆANJA ISKLJUČIVO UPIŠU SVOJ (VLASTITI OIB), A NE OD OSTALIH KOLEGA NA STUDIJU. 
BEZ OBZIRA DA LI SE PLAĆANJE VRŠI ODJEDNOM ILI NA RATE I BEZ OBZIRA NA KOJI NAČIN (NETBANKING, FINA, POŠTA) OBAVEZNO NAVESTI VLASTITI OIB JER SE U PROTIVNOM UPLATA NE MOŽE ISPRAVNO I TOČNO PROKNJIŽITI.
KONKRETNO TO ZNAČI DA ĆE STUDENT/ICA IMATI DUGOVANJE IAKO JE REALNO PLATIO/LA ŠKOLARINU I SL., ALI JE PLAĆENO  ZA NEKOG DRUGOG JER JE NAPISAN OIB KOJI NIJE NJEGOV/NJEZIN.                                          

Služba za financijsko – računovodstvene poslove fakulteta


Ažurirano U Četvrtak, 18 Listopad 2018 12:25

Natječaj za dodjelu stipendija 2018.

Fond za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija u školskoj odnosno akademskoj 2018./2019. godini.
Natječaj za dodjelu stipendija 2018 

Tekst Natječaja kao i obrasci za prijavu nalaze se na sljedećoj internetskoj poveznici.


Ažurirano Utorak, 16 Listopad 2018 13:53

Sistematski pregledi za redovite studente I. godina studija ak. god. 2018./19.

I ove akademske godine 2018./19. provoditi će se sistematski pregledi redovnih studenata I. godine studija. Podsjećamo da je obveza obavljanja sistematskih pregleda propisana je točkom 1.8.1.5. Plana i programa mjera zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja (NN 126/06)1.8.1.5. Sistematski pregled na prvoj godini studija.
Pregled se provodi se u svrhu kontrole zdravstvenog stanja, uvida u navike i ponašanje, prilagodbe na studij te utvrđivanja zdravstvenih rizika.
Izvršitelji: nadležni tim u djelatnosti preventivno-odgojnih mjera za zdravstvenu zaštitu školske djece i studenata.
Popis nadležnih školskih /studentskih liječnika na području PGŽ akademsk godinu 2018./2019. možete doznati ovdje.

Sveučilište u Rijeci
Centar za studijeAžurirano Ponedjeljak, 15 Listopad 2018 09:33

Predavanje rektorice prof. dr. sc. Snježane Prijić-Samaržija namijenjeno studentima Sveučilišta u Rijeci

U četvrtak, 18. listopada s početkom u 12 sati u povodu početka nove akademske godine organizira se susret rektorice  prof. dr. sc. Snježane Prijić - Samaržija sa studentima Sveučilišta u Rijeci koje će se održati u dvorani Akvarij na Sveučilišnom Kampusu na Trsatu.

U prvom dijelu rektorica Prijić- Samaržija održat će kraće predavanje studentima koje će biti fokusirano na vrijednosti koje promiče Sveučilište u Rijeci, te ulozi studenata,  ali i o mnogim izazovima s kojima se trenutno susreće ukupno društvo, čiji su studenti posebno važan dio populacije. U drugome dijelu susreta u Akvariju vrijeme je rezervirano za razgovor rektorice Prijić Samaržija sa studentima. Skupom koji se odvija u suorganizaciji Sveučilišta u Rijeci i Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci moderirat će Pegi Pavletić, novoizabrana predsjednica SZSUR-a.

Sveučilište u Rijeci i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci pozivaju sve zainteresirane studente da dođu u četvrtak u 12.00 sati u dvoranu Akvarij na Kampusu na ovaj događaj koji je pripremljen u povodu početka nove akademske godine.“Ažurirano Petak, 12 Listopad 2018 12:34

Uvodni sastanak (Imatrikulacijsko predavanje) za studente Izvanrednog preddiplomskog studija primaljstvo održati će se 15.10.2018. u zgradi Fakulteta zdravstvenih studija u Rijeci, Viktora Cara Emina 5 – sala za sastanke, 1. kat u 09,00 sati.Ažurirano Četvrtak, 11 Listopad 2018 12:27


Dragi studenti,

ovim putem pozivamo vas da sudjelujete u istraživanju kojim želimo ispitati kako studenti razmišljaju o nekim aspektima studiranja te analizirati čimbenike koji utječu na akademsko postignuće studenata u Hrvatskoj.

Istraživanje provodimo u suradnji s Filozofskim fakultetom u Novom Sadu i Filozofskim fakultetom u Ljubljani te ćemo po završetku usporediti rezultate naših studenata u odnosu na studente iz Srbije i Slovenije. Istraživanje je potpuno anonimno i svi prikupljeni podaci bit će korišteni isključivo u istraživačke svrhe.

Ukoliko trenutno studirate na nekom od hrvatskih sveučilišta/veleučilišta molimo vas da ispunite kratki online upitnik u trajanju od 10-ak minuta na sljedećem linku 
https://www.surveymonkey.com/r/F5MDNK3

Hvala na pomoći i lijep pozdrav,
Mitja Ružojčić (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Antun Palanović (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Odsjek za psihologiju, 
Filozofski fakultet u Zagrebu

 Natječaj studentskog zbora
 

Studentski zbor objavljuje natječaj za Studentskog pravobranitelja. Više doznajte u nastavku
Ažurirano Petak, 05 Listopad 2018 12:27

Obavijest za studente diplomskih studija - Natječaj!

Pojedinosti o Natjačaju za ostvarivanje prava na umanjeni iznos školarine diplomskih studija možete doznati ovdjeAžurirano Petak, 05 Listopad 2018 11:43

Obavijest za studente diplomskih studija!!

Temeljem Odluke Fakultetskog vijeća o drugačijoj cijeni školarine za osobe sa invaliditetom i osobe iz alternativne skrbi pozivaju se studenti koji ispunjavaju uvijete da se zaključno s 20. listopada 2018. godine dostave svoju dokumentaciju.
Odluka FV


Ažurirano Srijeda, 03 Listopad 2018 10:08

Obavijest - Office 365!

Svim studentima Sveučilišta u Rijeci omogućena je usluga Office 365. Uz to prebačen je poštanski sandučić studenata na mail sustav Office 365 usluge.

Upute za korištenje usluge možete naći na:
http://sic.uniri.hr/files/Dokumenti/Upute/UputaOffice365_studenti_1_1.pdf

Pristup studentima omogućen je na stranici :  https://portal.office.com . Prijava se vrši pomoću AAI@EduHr ( ime.prezime@student.uniri.hr ) korisničkog računa.Ažurirano Utorak, 02 Listopad 2018 10:32

Obavijest studentima
Obavještavamo Vas da se od ak. god. 2018./19. naplaćuje izrada duplikata korisničkih podataka AAI@EduHr u iznosu od 50,00 kn.  Upute za izradu novih podataka su na mrežnim stranicama pod rubrikom „Dokumenti i obrasci“.


Ažurirano Ponedjeljak, 01 Listopad 2018 15:42

Obavijest studentima – službena e-mail komunikacija!!
U svrhu zaštite identiteta studenata, nastavnika i stručnih službi Fakulteta, a zbog primjene zakonske regulative GDPR-a, obavještavamo sve studente da je elektroničku komunikaciju potrebno vršiti isključivo putem AAI@EduHr korisničkih podataka (@uniri.hr). E-mail poruke pristigle s drugih e-mail adresa nastavnici i stručne službe Fakulteta neće uzimati u obzir.


Ažurirano Četvrtak, 27 Rujan 2018 12:08

OBAVIJEST STUDENTIMA PRVE GODINE PREDDIPLOMSKOG STRUČNOG STUDIJA RADIOLOŠKA TEHNOLOGIJA

Zbog službenog odsutstva profesorice, nastava iz kolegija Medicinska informatika za 1. godinu Radiološke tehnologije neće se održati 03.10.2018.
Nastava će se održati 04.10.2018. od 14,00-16,00 sati u predavani Z 1, FZS.


Ažurirano Ponedjeljak, 24 Rujan 2018 12:35

Obavijest za studente 1 god. preddiplomskog stručnog studija Radiološka tehnologija

Zbog radova na Zavodu za anatomiju MF, nastava kolegija Anatomija za 1. godinu Radiološke tehnologije odvijati će se:

01.10.2018. od 15,00-17,00 P 4 na MF
02.10.2018. od 12,00-14,00 P 7 na MF
05.10.2018. od  08,00-10,00 P 1 na MF
05.10.2018. od 14,30-16,30 P 7 na MF
09.10.2018. od 14,30-16,00 P 7 na MF
12.10.2018. od  08,00-09,00  P 1 na MF


Ažurirano Utorak, 18 Rujan 2018 14:19

Obavijest studentima brucošima 2018./19.!

Obavještavaju se studenti – brucoši preddiplomskih stručnih studija da će se imatrikulacijsko predavanje održati u ponedjeljak, 01listopada 2018. godine u 09.00 sati u predavaonici br. 6 (velika predavaonica na prvom katu zgrade Fakulteta). 
Nakon kratkog predstavljanja fakulteta te pozdravnog govora dekana, prodekana i predstavnika studenata predstaviti će se pročelnici katedri i voditelji studija te Studentski savjetovališni centar (SCRI). Po završetku imatrikulacijskog predavanja studenti svakog studija imati će kratak sastanak sa voditeljem pripadajućeg studija i počelnikom Katerde.

Prodekanica za nastavu
Prof. dr. sc. Daniela Malnar, dr. med.

Ažurirano Utorak, 18 Rujan 2018 14:17

Obavijest studentima brucošima, Sestrinstvo – dislocirani studij u Karlovcu 2018./19.!

Obavještavaju se studenti brucoši preddiplomskg stručnog studij Sestrinstvo – dislocirani studij u Karlovcu da će se imatrikulacijsko predavanje održati u ponedjeljak, 24rujna 2018. godine u 09.00 sati na predavaonici br. 1/1 Veleučilišta u Karlovcu.

Ažurirano Četvrtak, 13. rujan 2018 10:35 

Obavijest brucošima preddiplomskog stručnog studija Fizioterapije ak. god. 2018./19. - kolegij Anatomija s histologijom!

Nastavni plan (P 40, S 24, V 56) 9 ECTS. Student mora imati bijeli mantil, anatomsku pincetu, sondu. Za prisustvovanje vježbama potrebno je naučiti zadano gradivo. Nadoknade vježbi i seminara nema. Ponavljanje kolokvija održati će se tijekom prosinca. Raspored nastave možete doznati ovdje.

Ažurirano Ponedjeljak, 4. lipanja 2018 14:22 

Popis tema za završne radove (preddiplomski studiji Sestrinstvo), Teme radova - Katedra za kliničke medicinske znanosti I
Teme radova - Katedra za kliničke medicinske znanosti I 

Ažurirano Srijeda, 16. svibnja 2018 13:40

Popis tema za završne radove (preddiplomski studiji Sestrinstvo) NOVO!
 
Teme radova - Katedra za zdravstvenu njegu 

Ažurirano Utorak, 10 travnja 2018 10:15

Popis tema za završne radove (preddiplomski studiji Sestrinstvo)

Teme radova - Katedra za zdravstvenu njegu

NATJEČAJ za upis polaznika na razlikovni ''bridging program'' Primaljstva

Ažurirano Srijeda, 01 Ožujak 2017 10:07

Pojedinosti o natječaju i obrasce za prijavu možete preuzeti u nastavku.
Bridging program
Obrazac za prijavuObavijest za studente 3. godine redovnog i izvanrednog preddiplomskog stručnog studija Radiološka tehnologija  

Kolegij Urgentna medicina održati će se u predavaoni O-268, 6.10.2016. od 9:00 - 12:00 sati na drugom katu Sveučilišnog odjela ( Radmile Matejčić 2, Kampus).

Ažurirano Srijeda, 05 Listopad 2016 10:36 

Obavijest za studente 3. godine redovnog preddiplomskog stručnog studija Sestrinstvo

Kolegij Anesteziologija, reanimatologija i intenzivno liječenje održati će se u predavaoni O-268, 7.10.2016. od 8:30 - 11:30 sati na drugom katu Sveučilišnog odjela ( Radmile Matejčić 2, Kampus).

Ažurirano Srijeda, 21 rujna 2016 10:06

Obavijest za studente radiološke tehnologije!

Raspored i program predavanja i seminara za studij radiološke tehnologije, kolegij ANATOMIJA možete preuzeti u privitku.

Ažurirano Petak, 10 lipnja 2016 12:15

U nastavku se nalaze popisi tema za završne i diplomske radove.

Popis tema za završne radove (preddiplomski studiji) :
Preddiplomski stručni studij Fizioterapija
Preddiplomski stručni studij Medicinsko laboratorijska dijagnostika
Preddiplomski stručni studij Primaljstvo
Preddiplomski stručni studij Radiološka tehnologija
Preddiplomski stručni studij Sestrinstvo

Popis tema za diplomske radove (diplomski sveučilišni studiji):
Teme radova diplomski sveučilišni studij Fizioterapija
Teme radova diplomski sveučilišni studij Medicinsko - laboratorijska dijagnostika
Teme radova diplomski sveučilišni studij Sestrinstvo-promicanje i zaštita mentalnog zdravlja, Sestrinstvo-menadžment u sestrinstvu